Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη δημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας;

Για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι υπεύθυνοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, οι οποίοι προσθέτουν  επώνυμα περιεχόμενο σε αυτή.

Μπορεί κάποιος επισκέπτης να αναρτήσει δικό του άρθρο;

Φυσικά!!Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη αρκεί να γίνεται επώνυμα και τηρώντας τους κανόνες για μη προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο. (Μεταβείτε στην αρχική σελίδα και διαβάστε προσεκτικά τους Κανόνες Αλληλεπίδρασης που βρίσκονται στο κάτω μέρος)

Προς το παρόν, μπορεί οποιοσδήποτε μαθητής ή γονέας/κηδεμόνας να στείλει επώνυμα στο mail μας το κείμενο που θα επιθυμούσε να δημοσιευθεί και οι διαχειριστές της σελίδας μας θα το αναρτήσουν.

 

Μπορώ να γράφω για πράγματα που δεν αφορούν την σχολική κοινότητα;

Μπορείτε να γράφετε για θέματα που αφορούν την τέχνη, τις επιστήμες, την κοινωνία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό (στα πλαίσια του αθλητικού ιδεώδους και όχι του φανατισμού), την ιστορία (τοπική, ελληνική, παγκόσμια) και οτιδήποτε θεωρείτε πως σας προβληματίζει και σας απασχολεί ως έφηβο/μαθητή/πολίτη/γονέα, το οποίο θα θέλατε να δημοσιεύσουμε. Συμβουλευτικά, σας προτρέπουμε να μην αναφέρεστε σε αυστηρά προσωπικά σας δεδομένα για λόγους ασφαλείας.

Μπορώ να επικοινωνώ με συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς;

Ένας απο τους άμεσους στόχους μας είναι να εξελίξουμε την ιστοσελίδα έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, να έχουν προσωπική ενότητα για να μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους για θέματα που αφορούν το μάθημα που διδάσκουν.Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας, προτείνουμε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για οποιδήποτε άλλο θέμα, να γίνεται δημόσια.

Είμαι γονέας/κηδεμόνας και θέλω μέσω της ιστοσελίδας να ζητήσω πληροφορίες σχετικά με τις απουσίες του παιδιού μου, τις επιδόσεις του στο σχολείο, τη συμπεριφορά του ή ακόμη και να δικαιολογήσω απουσίες.Μπορώ;

Είμαστε της άποψης ότι το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, για την ενημέρωση και για την ψυχαγωγία. Σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί να αντικαταστήσει την άμεση επαφή γονέα/κηδεμόνα με τον εκπαιδευτικό. 

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις επιδόσεις και την παρουσία του παιδιού σας στο σχολείο, μπορείτε να μας επισκεφθείτε σε ώρες και μέρες που ορίζονται για κάθε εκπαιδευτικό (δείτε σχετικές πληροφορίες στην ενότητα Ανακοινώσεις - Νέα, Ποιοι είμαστε)

Για τη δικαιολόγηση απουσιών και άλλα υπηρεσιακά έγγραφα (βεβαιώσεις φοίτησης κ.ά.), μπορείτε να μας επισκεφθείτε σε ώρες (8:00 - 14:00) και μέρες λειτουργίας του σχολείου. 

Μπορώ να αναρτώ φωτογραφίες;

Προς το παρόν, μπορείτε να στέλνετε μέσω mail σε μας όποιες φωτογραφίες θα θέλατε να δημοσιευτούν και σχετίζονται με σχολικές δραστηριότητες. 

Αν είστε μαθητές, παρακαλούμε ζητήστε την άδεια των γονέων/κηδεμόνων σας για τη δημοσίευση τους.

Αν είστε γονείς/κηδεμόνες, παρακαλούμε ζητήστε την άδεια των προσώπων που εμφανίζονται σε αυτές, πριν τη δημοσίευση τους.

Προϊόντα: 1 - 6 από 6